De Klussenier Robin Strietman

De Klussenier Robin Strietman
De Klussenier Robin Strietman

PMR Versteeghstraat 37
1403 RS Bussum

Dien uw aanvraag in »

+31 35 8888377
06 3946 6300
r.strietman@klussenier.nl

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 32156587

Even voorstellen

Mijn naam is Robin Strietman en als Klussenier ben ik beschikbaar voor Het Gooi en omgeving.

Ik ben 20 jaar werkzaam geweest in de bouw waardoor ik mezelf heb ontwikkeld tot een veelzijdig vakman. Door mijn brede werkervaring ben ik voor alle klussen en verbouwingen in en om het huis beschikbaar.

Ik realiseer voor u een complete zolderverbouwing (incl. isolatie, schilderwerk en het plaatsen van een dakraam of dakkapel), volledige installatie van een keuken of badkamer, een aanbouw, schilderwerkzaamheden en meer. Metselen en timmerwerkzaamheden zijn één van mijn specialiteiten maar ook voor onderhoud, reparatie en renovatie aan uw woning kunt u mij inschakelen.

Ik verzorg uw verbouwing van A tot Z, zo heeft u maar één aanspreekpunt. U mag van mij deskundig advies, een professionele werkwijze en garantie verwachten. Ik neem u graag mee naar leveranciers om ideeën op te doen. Als Klussenier kan ik bij diverse leveranciers voor een scherpe prijs materiaal inkopen. Ik ben een man van weinig woorden, ik heb veel vakkennis en ben een harde werker. Afspraak is bij mij afspraak. En het afleveren van een gedegen stuk vakwerk staat bij mij voorop.

Voor het maken van een afspraak of een verblijvende offerte kunt u contact opnemen via bovenstaand mailadres.  Ik zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Natuurlijk kunt u mij ook altijd bellen.

Dien uw aanvraag in »

Certificeringen

Uw specialist in Bussum voor:

  • Als gecertificeerd Isover Isolatie Specialist verzorgt hij advies, levering en plaatsing van isolatieproducten.
  • Door VELUX erkend Montagepartner. De expert voor plaatsing van uw dakramen en lichtkoepels.

Specialisaties

  • Aanbouw plaatsen
 
Loading...